Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
Saved in:
Main Author: | Koca, Sait. |
---|---|
Corporate Author: | Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1981.
|
Series: |
Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Yayınları
4 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ham şeker lapa üretimi : Şeker endüstrisi /
Published: (1991) -
Ham pamuk üretim masrafları araştırması /
Published: (1976) -
Ham Pamuk Üretimi Masrafları Araştırması
Published: (1976) -
Ham Pamuk Üretim Masrafları Araştırması
by: Sezer, K. Özdemir.
Published: (1976) -
Ham deri ders notları : I. sınıflar için /
Published: (1986)