.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Search
  • Yem değerleri \
  • Comments
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

Yem değerleri \

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koca, Sait.
Corporate Authors: Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü, Yem Tescil ve Kontrol İşleri Genel Müdürlüğü
Other Authors: Perth, Jacgues., Vogt, Günther H.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Yem Tescil ve Kontrol İşleri Genel Müdürlüğü Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü , 1980.
Series: Yem Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Yayınları 3
Online Access: Tam Metin Erişim
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Yem katkı maddelerinin mikroskopik kimyasal yöntemlerle belirlenmesi \
    by: Koca, Sait.
    Published: (1980)
  • Bazı yem hammaddelerinin besin değerleri.
  • Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
    by: Koca, Sait.
    Published: (1981)
  • Bursa ilindeki karma yem fabrikalarında kullanılan yem hammaddelerinin içerdikleri temel besin maddeleri değerleri üzerine araştırmalar.
    Published: (1988)
  • Karaağaç ın bilinmeyen değerleri
    by: Özgümüş, İsmail
    Published: (2007)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...