Eskişehir ekolojik koşullarında N.P.K. nın ve değişik kombinasyonlarının arpanın verimi ile biralık kalitesi üzerine etkisi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gerek, Rıfat.
Corporate Authors: Eskişehir Zirai Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fermantasyon Teknolojisi Kürsüsü, Eskişehir Toprak-Su Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Other Authors: Yazıcıoğlu, Turgut (yard. arş.), Erginel, Bahattin (yard. arş.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Eskişehir : Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu, 1975.
Series: TÜBİTAK Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu ; proje no:TOAG-132.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim

Similar Items