Eskişehir ekolojik koşullarında N.P.K. nın ve değişik kombinasyonlarının arpanın verimi ile biralık kalitesi üzerine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Gerek, Rıfat. |
---|---|
Corporate Authors: | Eskişehir Zirai Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fermantasyon Teknolojisi Kürsüsü, Eskişehir Toprak-Su Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Other Authors: | Yazıcıoğlu, Turgut (yard. arş.), Erginel, Bahattin (yard. arş.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Eskişehir :
Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu,
1975.
|
Series: |
TÜBİTAK Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu ;
proje no:TOAG-132. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
NPK-lı kimyevi gübreler ve kullanılmaları.
by: Alp, Asım.
Published: (1956) -
Canik Sancağı Samsun Kazasının Nüfus Yapısı (1834-1845)
by: İpek, Nedim
Published: (2016) -
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Teşkilatı Rehberi Özet Kitap
by: Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü
Published: (2017) -
Azot ve fosfor gübrelemesinin sera koşullarında yetiştirilen soya fasulyesinde kuru madde miktarı, yumru oluşumu ve bitkinin N ve P alımı üzerine su rejiminin etkileri /
by: Halitliğil, Mahmut Basri.
Published: (1985) -
Türkiye' deki Barajlar: Dams of Turkey
Published: (2014)