TARİŞ salamura zeytinlerinin en uygun ambalajlama şekli ve materyalinin saptanmasıyla ilgili ön çalışma.
Saved in:
Other Authors: | İshakoğlu, Meltem |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bornova :
TARİŞ Araştırma Geliştirme Müdürlüğü,
1987.
|
Series: |
TARİŞ Araştırma Geliştirme Müdürlüğü proje ;
no:013. |
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda ambalajlama : ambalajlama bilimi ve teknolojisi /
by: Caner, Cengiz.
Published: (2021) -
Les conserves de fruits pour la consommation familiae et pour la vente /
by: Rolet, Antonin
Published: (1920) -
La conserve alimentaire: traité pratique de fabrication /
by: Corthay, Auguste
Published: (1891) -
Japonya gıda piyasası ve gıda ambalajı hakkında bilgiler.
Published: (1997) -
Meyve ve sebzelerin toplanması, tasnif ambalaj ve pazara gönderilmesi /
by: Buçukoğlu, Ömer.
Published: (1968)