Hasat olgunluğunun ve bandırma eriyiklerinin kuru üzüm verim ve kalitesine etkisi \
Saved in:
Main Author: | İshakoğlu, Meltem. |
---|---|
Corporate Author: | TARİŞ Araştırma Geliştirme Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bornova-İzmir :
TARİŞ Araştırma Geliştirme Müdürlüğü,
1992.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı vişne çeşitlerinde meyve olgunluğunun, şıra kalitesine etkisi üzerinde biraraştırma.
by: Fidan, Filiz.
Published: (1978) -
Çekirdeksiz kuru üzümlerin işleme öncesi değişik tip çuval ve ambalajlarda depolanmasının kuru üzüm kalitesine etkisi /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1991) -
Osmanlı arşiv belgelerinde Bandırma /
Published: (2023) -
Çekirdeksiz üzüm kurutulmasında, bandırma eriyiğinin hazırlanmasında kullanılan zeytinyağının bazı özelliklerinin ve zeytinyağına emülgatör olarak monogliserid katılmasının kuru üzüm rengine etkisi (TAGEM-GY-13-M-1) \
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1994) -
Değişik iklim bölgelerinde bitki sıklığı ve hasat zamanının şekerpancarının verim ve kalitesine etkileri /
by: İnan, Hasan
Published: (1988)