3. İzmir İktisat Kongresi (04-07 Haziran 1992) : et, süt ve deniz ürünleri çalışma grubu raporu /
Saved in:
Corporate Author: | İzmir İktisat Kongresi |
---|---|
Other Authors: | Ülgüray, Dilek (haz.), Dinçer, Burhan (haz.), Uraz, Tümer (haz.), Aykut, Ateş (haz.), Arsan, Ahmet (haz.), Tokmakçıoğlu, Kaya (haz.), Bilgili, Vedat (haz.), Levi, Nesim (haz.), Okay, Güngör (haz.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Süt ve Et Sanayicileri Birliği (SETBİR),
(t.y.).
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Published: (2000) -
Elazığ Tarım Konseyi : Gıda (Et ve Süt Ürünleri) Çalışma Grubu faaliyet raporu.
Published: (2018) -
2021 yılı sektör raporu.
Published: (2022) -
Et ve et mamulleri sanayii özel ihtisas komisyonu raporu : II. Beş Yıllık Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları gıda-içki tütün
Published: (1966) -
Kırmızı ette sorun ve çözümler : borsa meydanında sektörler konuşuyor /
Published: (2022)