Bolu yöresinde yetiştirilen patates, buğday ve mısırın üretim girdi ve maliyetleri /
Saved in:
Main Author: | Erdem, Gülsün. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Başbakanlık, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1996.
|
Series: |
Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:202. rapor serisi no:R-108. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Samsun yöresinde ayçiçeği, mısır ve arpanın üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ocaktan, Atilla.
Published: (1997) -
Ankara yöresinde yetiştirilen patates ve pancarın üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Dernek, Zeynep.
Published: (1982) -
Samsun ve Ordu yörelerinde yetiştirilen ayçiçeği, mısır, tütün ve buğday'ın üretim girdi ve maliyetleri /
by: İlkyaz, Haydar.
Published: (1983) -
Ege bölgesinde patatesin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1985) -
Malatya yöresinde kaysının üretim girdileri ve maliyeti /
by: Edebali, M. Salih.
Published: (1991)