Premikslerde katkı maddesi olarak bulunan bazı amino asitlerin belirlenmesi üzerine araştırmalar /
Saved in:
Corporate Authors: | İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü |
---|---|
Other Authors: | Özgün, Osman. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1994.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Genel Yayın No:
1 |
Similar Items
-
Esansiyel yağların alternatif yem katkı maddesi olarak kullanılması
Published: (2004) -
Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
by: Büket, Fuat -
Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
by: Büket, Fuat
Published: (1979) -
Gerekli amino asitlerin ve soya küspesinin kullanımına dayanan pratik kanatlı yemi formülleri \
by: Harms, Robert H. -
Gıda katkı maddesi nedir? Niçin kullanılır?
Published: (2006)