Trabzonhurması (diospyros kaki moralı) meyvesinin kuru buz uygulaması ile burukluğunun giderilmesi /
Saved in:
Other Authors: | Öz, Ayşe Tülin 1971-, Özelkök, İ. Sözer 1940-, Çelikel, Fisun G. 1960-, Acıcan, Tuncay 1963- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2003.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:179. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı subtropik meyve türlerinin (incir, trabzonhurması, nar) Güney Marmara Bölgesi ekolojik koşullarına uyumu : trabzonhurması /
by: Tangu, Nesrin Aktepe
Published: (2007) -
Trabzon hurması (Diospyros kaki l.) ve yetiştiriciliği \
by: Tuzcu, Önder.
Published: (2000) -
Trabzon Hurması (Diospyros Kaki L.) ve Yetiştiriciliği
by: Tuzcu, Önder.
Published: (2000) -
Erzincan yerel kuru fasulye ıslah çalışmaları : proje sonuç raporu /
Published: (2012) -
Sitogenetikte gözlemler ve araştırma yöntemleri.
by: Elçi, Şahabettin.
Published: (1982)