Kurutma ile sofralık zeytin üretimi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Özdemir, Yasin 1982-, Tangu, Nesrin Aktepe, Öztürk, Aysun 1980-, Yavaş, Hakan 1980-, Özkan, Mehmet, Fındık, Mustafa, Aydoğan, Şükrü |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2016.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:332. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Etilen ve CO₂ uygulaması ile yeni sofralık zeytin üretim yöntemlerinin geliştirilmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2019) -
Farklı ön işlemler uygulanarak mikrodalga kurutucuda yeşil ve siyah sofralık zeytin üretimi ve ürün kalitesinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2020) -
Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi \
Published: (2017) -
Türkiye ile önemli zeytin üreticisi ülkelerin sofralık zeytin ekonomilerinin karşılaştırılmaları olarak incelenmesi /
Published: (1993) -
Bazı melez zeytin tiplerinin sofralık özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Özdemir, Yasin. 1982-
Published: (2018)