5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2019, Antalya : kongre kitabı = 5th International Poultry Meat Congress 24-28 April 2019, Antalya : prooceedings /
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2019.
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:31. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 622 s. : foroğ., grf., tbl. ; 24 cm. |
Bibliography: | 3 |
ISBN: | 9786058068612 |