5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2019, Antalya : kongre kitabı = 5th International Poultry Meat Congress 24-28 April 2019, Antalya : prooceedings /
Saved in:
Corporate Author: | Uluslararası Beyaz Et Kongresi Antalya |
---|---|
Other Authors: | Ceylan, Necmettin (edi.), Koca, Sait (edi.), Pamukçu, Özge (edi.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2019.
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:31. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
5th International Poultry Meat Congress, 24-28 April 2019, Antalya : prooceedings = 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2019, Antalya : kongre kitabı /
Published: (2019) -
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2013, Antalya : kongre kitabı = 2nd International Poultry Meat Congress 24-28 April 2013, Antalya : prooceedings /
Published: (2013) -
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26-30 Nisan 2017, Antalya : kongre kitabı = 4th International Poultry Meat Congress 26-30 April 2017, Antalya : prooceedings /
Published: (2017) -
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı = 3rd International Poultry Meat Congress 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings /
Published: (2015) -
I. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 11-15 Mayıs 2011, Antalya : kongre kitabı = Ist International Poultry Meat Congress 11-15 May 2011, Antalya : prooceedings /
Published: (2011)