Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /
Saved in:
Main Author: | Teker, Tülin |
---|---|
Other Authors: | Tüfekçi, Tahsin (prj ek.), Bilgiç, Hülya (prj ek.), Çınar, Seda (prj ek.), Önder, Ahmet Zeki (prj ek.), Kuzu, Mustafa (prj ek.), Saygılı, Orhan (prj ek.), Torun, Yusuf (prj ek.), Carıkçı, Barış (prj ek.), Demir, Can Batuhan (prj ek.), Şahan, Ayşe Nurbanu (prj ek.), Has, Hande Gül (prj ek.), Açıkol, Alperen (prj ek.), Dokuzlu, Sertaç (prj. danş.), Mehmet Akif Yörük (prj. danş.), Mehmet Ertuğrul (prj. danş.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TÜBİTAK,
2018.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kırmızı et üretim ve işletmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi \
Published: (2018) -
Türkiye kırmızı et sektör değerlendirmesi 2008 yılı ve sonrası beklentiler.
Published: (2008) -
Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Published: (2000) -
Kırmızı et 2013 : ürün raporu /
Published: (2013) -
Et ve et mamülleri : durum ve tahmin: 1999 /
by: Ertürk, Yakup Erdal.
Published: (1999)