Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Teker, Tülin
Other Authors: Tüfekçi, Tahsin (prj ek.), Bilgiç, Hülya (prj ek.), Çınar, Seda (prj ek.), Önder, Ahmet Zeki (prj ek.), Kuzu, Mustafa (prj ek.), Saygılı, Orhan (prj ek.), Torun, Yusuf (prj ek.), Carıkçı, Barış (prj ek.), Demir, Can Batuhan (prj ek.), Şahan, Ayşe Nurbanu (prj ek.), Has, Hande Gül (prj ek.), Açıkol, Alperen (prj ek.), Dokuzlu, Sertaç (prj. danş.), Mehmet Akif Yörük (prj. danş.), Mehmet Ertuğrul (prj. danş.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TÜBİTAK, 2018.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first