İlmi şarapçılık, şarap yapımı II. \
Saved in:
| Main Author: | Gayon, J. Ribereau. |
|---|---|
| Other Authors: | Peynaud, E., Taylan, Tahsin. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İstanbul :
(Yay.y),
1974.
|
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İlmi Şarapçılık Şarap Yapımı
by: Taylan, Tahsin.
Published: (1974) -
İlmi Şarapçılık
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972) -
İlmi Şarapçılık 2
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1974) -
İlmi şarapçılık : terkip, şaraplardaki değişiklikler ve tretmanları /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1966) -
İlmi Şarapçılık = Oenologıe : Üzüm ve fermantasyon /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972)
