Şaraplarda Fenol Bileşiklerinin Önemi ve Şarap Yapımında Fenol Bileşikleri Miktarını Belirleyen Faktörler
Saved in:
Main Author: | Canbaş, Ahmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği Ankara
1976.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Şaraplarda Kimyasal Analitik Yöntemler ve Şarap İşletmeleri Denetimi
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1989) -
Şaraplarda Histaminin Önemi
by: Yavaş, İsmail.
Published: (1983) -
İneklerde süt üretim miktarını etkileyen faktörler
Published: (2013) -
Bor Bileşikleri /
Published: (1991) -
Şaraplarda kimyasal analitik yöntemler ve şarap işletmeleri denetimi.
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1989)