Golden Delicious ve Starking Delicious Elma Çeşitlerinde Promalin İle Pas Oluşumunun Engellenmesi ve Meyve Kalitesinin Arttırılması İmkanları Üzerinde Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Burak, Masum. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müd.
1997.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Golden delicious ve starking delicious elma çeşitlerinde promalin ile pas oluşumunun engellenmesi ve meyve kalitesinin arttırılması imkanları üzerinde araştırmalar /
by: Burak, Masum.
Published: (1997) -
Üretimi öngörülen bazı elma çeşitlerinde önemli olan olgunluk parametleri (ölçüt)'nin saptanması - I. Starking delicious, starkrimson delicious, golden delicious, starkspur golden delicious, granny smith : yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer. 1940-
Published: (1993) -
Alar-85' in (daminozide) starking delicious elmasında meyve kalitesi ve kırmızı renge etkileri /
by: Konarlı, Onur. 1935-
Published: (1983) -
Amasya ve starking delicious elma çeşitlerinde PP333 (Paclabutrazol)'un fizyolojik etkilerinin araştırılması; yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1987) - Amasya ve Red Delicious Elma Çeşitlerinin Verilecek Ticaret Gübreleri Tesbiti : Genel Yayın No: 130