N-P-K İle Gübrelemenin Buğday ve Mercimeklerde Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarlları İle Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üzerinde Karşılaştıılmalı Bir Araştırma
Saved in:
Main Author: | Zabunoğlu, Sevim. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları
1974.
|
Subjects: |
Similar Items
-
N-P-K ile Gübrelemenin, Buğday ve Mercimeklerde: Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarları ile Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üz. Karşılaştırmalı Bir Araş.
by: Zabunoğlu, Sevim.
Published: (1974) -
Doğanın harika besini bal
Published: (2002) -
Bitki beslemede gübrelemenin önemi
Published: (2010) - Kavun ziraatında ticari gübrelerin (N-P-K) verime tesiri denemesi neticesi raporu /
-
Bitki Besleme ve Gübrelemenin Tarihsel Gelişimi
Published: (2009)