Gibberellık Asit Uygulaşmış Çekirdeksiz Üzümlerden Elde Edilen Kuru Üzümlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerinde Araştıırmalar
Saved in:
Main Author: | Karagözoğlu, Engin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bağ-Bahçe İşleri Genel Müdürlüğü Yayını
1981.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Gibberellik asit uygulanmış çekirdeksiz üzümlerden elde edilen kuru üzümlerin bazı kalite özellikleri üzerinde araştırmalar (V-123-3-450) /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Gıbberlik Asit Uygulanmış Çekirdeksiz Üzümlerden Elde Edilen Kuru Üzümlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Çekirdeksiz Üzümlerin Kurutulması Sırasında Kuru Üzüm Rengini Etkileyen Etmenler Üzerinde Bir Araştırma
by: Baytosun, Jale.
Published: (1984) -
Ege Bölgesinin Farklı Yörelerinden Alınan Çekirdeksiz Kuru Üzümlerin Besin İçeriklerinin Belirlenmesi Üzerinr Araştırmalar
by: Ilgın, Cemal.
Published: (2007) -
Kuru Üzüm İşletmelerinde Zeneb Çöpünün (Pidisel-dane Çöpü) Daneden Ayrılmasının Kolaylaştıran Etmenler Üzrinde Bir Araştırma
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981)