Tekirdağ Koşullarında Bazı Siyah Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Teknolojik Olum Safhasında Fenolik Maddelerin Değişimi
Saved in:
Main Author: | Boz, Yılmaz. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları
2003.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Tekirdağ Koşullarında Bazı Siyah Şaraplık Üzüm Çeşirlerinin Teknolojik Olum Safhasında Fenolik Maddelerin Değişimi
by: Kara, Fatih.
Published: (2003) -
Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
by: Gökçay, Erkal.
Published: (1986) -
Milli Konleksiyon Bağındaki Üzüm Çeşitlerinin Şaraplık Özelliklerinin Araştırma Ara Sonuç Raaporu
by: Yayla, Fehmi.
Published: (2006) -
Bazı Kaliteli Şaraplık Üzüm Çeşitleri Kataloğu
Published: (1996) -
Ege Bölgesinde Yayımı Düşünülen Bazı Yabancı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Denendikleri Ekolojilerdeki Kalite Özellikleri ile Şaraplık Değerlerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
by: E.Köylü, Mustafa.
Published: (2002)