Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
Saved in:
Main Author: | Gökçay, Erkal. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları
1986.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1990) -
Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
by: Özsan, Bilal.
Published: (1967) -
Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
Published: (2010) - Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
-
Tekirdağ Bağ Bölgesi Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Değişik Bomelerdeki Şıralarından Üretilen Şarapların Karşılaştırılması
Published: (1984)