Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İfrared Termometre ve Spektroradyometre ile Belirlenmesi
Saved in:
Main Author: | Köksal, Eyüp Selim. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü
2007.
|
Similar Items
-
Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İnfrared Termometre ve Spektroradyometre ile Belirlenmesi /
by: Köksal, Eyüp.
Published: (2007) -
Örtüaltı fasulyede farklı sulama proggramları ile azot düzeylerinin verim ve kaliteye etkisinin araştırlıması.
by: Soyergin, Serap.
Published: (2000) -
Yeşil Fasulyenin Sulama Suyu Yönetiminde Örtü Sıcaklığı ve Spektral Yansıma Oraanı Değerlrinin Kullanım Olanakları
by: Köksal, Eyüp Selim.
Published: (2007) -
Örtü altı fasulyede farklı sulama programları ile azot düzeylerinin verim ve kaliteye etkisinin araştırılması /
by: Soyergin, Serap. 1960-
Published: (2000) -
Muğla'da ekolojik kirliliğin gayrimenkul fiyatları üzerindeki etkisinin araştırılması
by: Eren, Aslan
Published: (2011)