.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Search
  • Erzurum Şartlarında Azot ve Fo...
  • Comments
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme ile Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi, Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Köycü, Coşkun.
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Atatürk Üniversitesi 1974.
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme İle Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
    by: KÖYCÜ, Coşkun.
    Published: (1974)
  • Erzurum şartlarında azotlu ve fosforlu gübreleme ile sulamanın bazı kışlık buğdayların tane verimi, ham protein oranı ve zeleny sedimantasyon test kıymetine etkileri üzerine bir araştırma /
    by: Köycü, Coşkun.
    Published: (1974)
  • Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme İlesulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi,Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
    by: Köycü, Coşkun.
  • Kışlık Buğdayda Tane Doldurma Süresi ve Oranı Dr.Mesut Keser 'İn Doktora Tezi
    by: Keser, Mesut.
    Published: (1996)
  • Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
    by: Koca, Sait.
    Published: (1981)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...