Türkiye'De Ekmek ve Türk Buğdaylarının Ekmekçilik Kabiliyeti
Saved in:
Main Author: | Arat, Saffet Osman. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul
1938.
|
Similar Items
-
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcilik kabiliyeti.
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Türkiye buğdayları kalitesi - İstanbul - Yeşilköy tohum ıslah istasyonu ekmekcilik laboratuvarı çalışmaları.
by: Arat, Osman Saffet.
Published: (1946) -
Ekmekçilik semineri.
Published: (1990) -
Türkiye buğdaylarının standardizasyonu üzerinde araştırmalar /
by: Tosun, Osman.
Published: (1953)