Yemlerin Hazmoluş Dereceleri
Saved in:
Main Author: | Bulgurlu, Şükrü. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara
1949.
|
Similar Items
-
Yemlerin hazmoluş derecelerinin sondaj analiz yolu ile türlü yem guruplarında araştırılması ve bunların klasik hazım denemesi sonuçlarile karşılaştırılması /
by: Bulgurlu, Şükrü.
Published: (1949) -
Yonca,Çayırotu Gibi Önemli Yemlerin Muhtelif Konserve Metodları ile Kışa Saklanmaları İçin Ankara'Da Yapılan Araştırmalar
by: Bulgurlu, Şükrü. -
Yonca, çayırotu gibi önemli yemlerin muhtelif konserve metod'lar ile kışa saklanmaları için Ankara'da yapılan araştırmalar (205s.) - Türkiye hububatında rastlanan önemli yabancı ot tohumlarının anatomik yapıları üzerinde araştırmalar (275s.).
by: Bulgurlu, Şükrü.
Published: (1955) -
Yemlerin en doğalı süt
Published: (2002) - Süt Sığırcılığı ve Besilikte Silo Yemlerin Önemi