.
Dijital Tarım Kütüphanesi
Konular
A - Genel Tarım
B - COĞRAFYA ve TARİH
C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
D - YÖNETİM ve Yasa
E - Kırsal Sosyolojİ
F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
H - BİTKİ KORUMA
J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
K - Ormancılık
L - HAYVAN BİLİMİ
M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
S - İNSAN BESLENMESİ
T - KİRLENME
U - YÖNETİM BİLİMİ
Yayınlar
Kİtaplar
Dergİler
Bültenler
ELEKTRONİK YAYINLAR
İSTATİSTİKLER
FAOSTAT
TÜİK
KAYNAKLAR
ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
ÇOCUK KAYNAKLARI
TERMİNOLOJİ
Tarım Sözlüğü
Tarım Tesarusu
Konu başlıkları
TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
İNFOGRAFİKLER
BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
Hakkında
Kütüphane
AGRIS
AGROVOC
İLETİŞİM
MERKEZ
SÖĞÜTÖZÜ
HESABIM
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Arama
Tam Metin Arama
Çoklu dil
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Tara
Gelişmiş
Tüm Alanlar
Tara
Gelişmiş
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Tüm Alanlar
Tara
Gelişmiş
Yemlerin Hazmoluş Dereceleri
Comments
Cite this
Whatsapp
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Yemlerin Hazmoluş Dereceleri
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Bulgurlu, Şükrü.
Format:
Kitap
Language:
Turkish
Published:
Ankara
1949.
Holdings
Description
Comments
Similar Items
Be the first to leave a comment!
Your Comment
You must be logged in first
Similar Items
Yemlerin hazmoluş derecelerinin sondaj analiz yolu ile türlü yem guruplarında araştırılması ve bunların klasik hazım denemesi sonuçlarile karşılaştırılması /
by: Bulgurlu, Şükrü.
Published: (1949)
Yonca,Çayırotu Gibi Önemli Yemlerin Muhtelif Konserve Metodları ile Kışa Saklanmaları İçin Ankara'Da Yapılan Araştırmalar
by: Bulgurlu, Şükrü.
Yonca, çayırotu gibi önemli yemlerin muhtelif konserve metod'lar ile kışa saklanmaları için Ankara'da yapılan araştırmalar (205s.) - Türkiye hububatında rastlanan önemli yabancı ot tohumlarının anatomik yapıları üzerinde araştırmalar (275s.).
by: Bulgurlu, Şükrü.
Published: (1955)
Yemlerin en doğalı süt
Published: (2002)
Ülkemizdeki hayvansal kökenli yemlerin hijyenik durumlarının tesbiti.
by: Hoşezer, U. Gün.
Published: (1985)
×
Loading...