Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme İlesulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi,Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
Saved in:
Main Author: | Köycü, Coşkun. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Similar Items
-
Erzurum şartlarında azotlu ve fosforlu gübreleme ile sulamanın bazı kışlık buğdayların tane verimi, ham protein oranı ve zeleny sedimantasyon test kıymetine etkileri üzerine bir araştırma /
by: Köycü, Coşkun.
Published: (1974) -
Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme İle Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
by: KÖYCÜ, Coşkun.
Published: (1974) -
Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme ile Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi, Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma
by: Köycü, Coşkun.
Published: (1974) -
Kışlık Buğdayda Tane Doldurma Süresi ve Oranı Dr.Mesut Keser 'İn Doktora Tezi
by: Keser, Mesut.
Published: (1996) -
Yemlerin analiz yöntemleri: I (Kurumadde, ham kül, organik madde, ham yağ, ham protein, ham sellüloz, azotsuz öz maddeler analizleri).
by: Koca, Sait.
Published: (1981)