Ülkemizde Yeni Islah Edilmiş Bazı Yerli Buğdayların Protein Bileşimlerinin İncelenerek Biyolojik Değerlerinin Araştırılması ve N15,K Gübrelerinin Bu Değerler Üzerine Etkileri
Saved in:
Main Author: | Seçer, Müzeyyen. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Similar Items
-
Tüketim ve değerler
Published: (2011) -
Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Mercimek Çeşitlerinin Bileşimlerinin Belirlenmesi -Fatih Kaya'Nın Yüksek Lisans Tezi
by: Kaya, F.
Published: (2010) -
Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi.
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1955) -
Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi /
by: Koçtürk, Osman. 1918-
Published: (1955) -
Buğdayların Tasnif Anahtarları
Published: (1955)