Vinification /
Saved in:
Main Author: | Pacottet, Paul. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | French |
Published: |
Paris :
Librairie J. B. Bailliere Et Fils ,
1921.
|
Edition: | 4. bs. |
Series: |
Encyclopedie agricole ;
|
Subjects: |
Similar Items
-
Köpüklü şaraplar /
by: Mazzei, A.
Published: (1949) -
Ege Bölgesinde yetiştirilen üzüm çeşitlerinin şıralık ve şaraplık standartlara uygunluklarının belirlenmesi : proje kod no: TAGEM/GY/01/11/3.3/053 /
Published: (2004) -
L'art de faire le vin /
by: Ladrey, C.
Published: (1881) -
Traité pratique de l'art de faire le vin /
by: Cazalis, Frédéric
Published: (1890) -
Köy eğitmenleri için pratik şarapçılık ve sirkecilik /
by: Öncel, Kemal Cemal.
Published: (1943)