N-P-K ile Gübrelemenin, Buğday ve Mercimeklerde: Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarları ile Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üz. Karşılaştırmalı Bir Araş.
Saved in:
Main Author: | Zabunoğlu, Sevim. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi
1974
|
Similar Items
-
N-P-K İle Gübrelemenin Buğday ve Mercimeklerde Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarlları İle Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üzerinde Karşılaştıılmalı Bir Araştırma
by: Zabunoğlu, Sevim.
Published: (1974) -
Doğanın harika besini bal
Published: (2002) -
Bitki beslemede gübrelemenin önemi
Published: (2010) -
Bitki Besleme ve Gübrelemenin Tarihsel Gelişimi
Published: (2009) -
Besin Eriyiğinde Bulunan Artan Miktarlardaki Fosforun ve K/Ca Oranlarının Mısır Bitkisinin Değişik Organlarında Ürün Miktarları ile Bitkinin N,P,K,Ca ve Mg Alımına Etkileri Üz. Bir Araş.
by: Turan, Cavit.
Published: (1980)