Nar Ekşisi Üretiminde Durultma Maddeleri Dozajlarının Kaliteye Etkisi
Saved in:
Main Author: | Baysal, Zeynettin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
2019
|
Similar Items
-
Şarap Teknolojisinde Durultma Tekniği
by: Yavuzeser, Altay.
Published: (1985) -
Potasyunun Kaliteye Etkisi
by: Macit, Fahrettin.
Published: (1972) -
Durultma Yardımcı Maddeşerinin Üzüm Suyu Kalitesi Üzerine Etkileri
by: Gülcü, Mehmet.
Published: (2008) -
Meyve suyu üretiminde durultma yardımcı maddesi olarak kullanılan bentonit'in meyve suyunun özelliklerine olan etkisi üzerinde araştırmalar TAGEM-GY-01-M-8 \
by: Gümüş, Yalçın.
Published: (1995) -
Nar
Published: (2009)