Silivri Yoğurtunun Yapılışı ve Terkibi Hakkında Aaştırmalar/
Saved in:
| Main Author: | Üresin, Ekrem Rüştü. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara.
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1935.
|
| Series: |
T.C. Yüksek Enstitüsü Çalışması
|
| Subjects: |
Similar Items
-
Silivri Yoğurtunun Yapılışı ve Terkibi Hakkında Araştırmalar
by: Üresin, Ekrem Rüştü.
Published: (1935) -
Silivri yoğurtunun yapılışı ve terkibi hakkında araştırmalar /
by: Üresin, Ekrem Rüştü.
Published: (1935) -
Silivri Yoğurdunun Yapılışı ve Terkibi Hakkında Araştırmalar
by: Oresin, Ekrem Rüştü.
Published: (1935) -
Kaşar Peynirinin Yapılışı ve Terkibi Üzerinde Araştırmalar
by: İzmen, Ekrem Rüştü.
Published: (1937) -
Kaşar Peynirinin Yapılışı ve Terkibi Üzerinde Araştırmalar
by: İzmen, Ekrem Rüştü.
Published: (1937)
