Çekirdeksiz kuru üzümlerin işleme öncesi değişik tip çuval ve ambalajlarda depolanmasının kuru üzüm kalitesine etkisi /
Saved in:
Main Author: | Karagözoğlu, Engin. |
---|---|
Other Authors: | Köylü, Mustafa E. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Manisa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1991.
|
Series: |
Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
genel yayın no:022 özel yayın no:044. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çekirdeksiz üzümlerin bandırılmasında Avustralya yağı(EE-Muls Oyle) nın değişik konsantrasyonlarda kullanımının kurutma hızı ve kuru üzüm kalitesine etkisi : Çekirdekli ve çekirdeksiz kurutmalık üzüm çeşitlerinde teknolojik araştırmalar uygulama projesi (15-5-02) /
by: Köylü, Mustafa E. 1951-
Published: (1990) -
Çekirdeksiz üzümlerin kurutulması ve temiz kuru üzüm elde edilmesi.
by: Gökpınar, İbrahim.
Published: (1964) -
Gibberellik asit uygulanmış çekirdeksiz üzümlerden elde edilen kuru üzümlerin bazı kalite özellikleri üzerinde araştırmalar (V-123-3-450) /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1981) -
Çekirdeksiz kuru üzüm raporu '85 .
Published: (1985) -
Kuru üzüm - Ekonomimizin inkişaf imkanları \
by: Baade, Fritz.
Published: (1937)