Kuru üzüm ispirtoculuğu küspesinden (vinas) tek hücre proteini üretimi üzerinde çalışmalar /
Saved in:
Main Author: | Aran, Necla |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gebze :
T.B.T.A.K. Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Malzeme Araştırma Ünitesi,
1977.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Melas ispirtoculuğu : (ispirto fabrikası teknoloji el kitabı)/
by: Mutluay, Mehmet
Published: (1972) -
Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi /
by: Koçtürk, Osman. 1918-
Published: (1955) -
Bir mısır proteini: Zein
Published: (2009) -
AB sürecinde kaliteli süt üretimi ve somatik hücre sayısı.
Published: (2006) -
Ab Sürecinde Kaliteli Süt Üretimi ve Somotik Hücre Sayısı
Published: (2006)