Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
Saved in:
Main Author: | Büket, Fuat |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
[y. y. :
yay. y.,
t.y.].
|
Subjects: |
Similar Items
-
Bir kristalizatör geliştirilmesi ve değişik amino asitlerin varlığında sakkarozun kristalizasyon hızlarının ölçülmesi /
by: Büket, Fuat
Published: (1979) -
Zur physilologie des aminosauren metabolismus in pflanzen über einflub der stickstoff und kalium ernahrung auf den gehalt an freien aminosauren im sprob von weizenpflanzen wahrend der ersten wachstumsphase.
Published: (1970) -
Malasta karboksilik asitlerin gaz kromatografisi ile nitel ve nicel tayinleri /
by: Erdem, Fatma -
Türkiye belirli buğday çeşitlerinin protein ve amino asidleri mikdarı ile bunların ekmeklik değerlerine ait araştırmalar.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1955) -
Türk ıslah çeşidi buğdaylarında protein(gliadin) fraksiyonları amino asitleri ile bunların ekmekçilik değerleri arasındaki ilişkiler üzerinde araştırmalar.
by: Tanju, A. Şahin.
Published: (1981)