Ege bölgesi sulu koşullarında buğdaydan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilen patatesin azotlu ve fosforlu gübre isteği /
Saved in:
Main Author: | Yemişçioğlu, Ümit |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı,
1983.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ege bölgesi sulu koşullarında buğdaydan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilen patatesin azotlu ve fosforlu gübre isteği /
by: Yemişçioğlu, Ümit.
Published: (1983) -
Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu ve Fosforlu Gübre İsteği /
by: Yemişçioğlu, Ümit.
Published: (1983) -
Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu ve Fosforlu Gübre İsteği
by: Yemişçioğlu, Ümit.
Published: (1983) -
Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra Yetiştirilen Patatesin Azotlu Fosforlu Gübre İsteği
by: Yemişçioğlu, Ü.
Published: (1983) -
Ege Bölgesi koşullarında patatesin ticari gübre isteği ve fosfor-potas analiz metodlarının tarla denemeleriyle kalibrasyonu /
Published: (1994)