Sakatat hazırlayan, satan, depolayan ve dağıtımını yapan işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
Saved in:
| Corporate Author: | Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
[Ankara] :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,
[t.y.].
|
| Series: |
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ;
kılavuz no:8. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Et ve et ürünleri satan küçük işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
-
Gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işyerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
Published: (2014) - Toplu tüketim yerleri İçin hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
- Gıda satış yerleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu /
-
Zeytinyağı üretim tesisleri için hijyen esasları ve iyi uygulama kılavuzu.
Published: (2015)
