Avrupa Birliği kalite ve sağlık standartlarının Türk gıda sanayi sektörü rekabet gücü üzerine etkisi : proje raporu 2001-10 /
Saved in:
Main Author: | Alpay, Savaş. |
---|---|
Other Authors: | Yalçın, İsmet, Dölekoğlu, Türker |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü (TEAE),
2001.
|
Series: |
Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü ;
yayın no:59. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda kalite kontrolünün esasları ve gıda güvenliği yönetim sistemleri /
by: Başoğlu, Fikri. 1950-
Published: (2016) -
Uluslararası Veteriner Halk Sağlığı ve Gıda Güvenliği Kongresi bildiri kitabı, 12-13 Nisan 2008, Antalya = proceeding of International Congress on Veterinary Public Health and Food Safety, 12-13 April 2008, Antalya.
Published: (2008) -
Gıda kalitesi ve güvenlik sistemleri : Gıda hijyeni ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) sistemi için eğitim el kitabı.
Published: (1998) -
Ulusal Gıda ve Beslenme Stratejisi Çalışma Grubu raporu.
Published: (2001) -
Gıda mühendisliğine giriş = Introduction to food engineering /
by: Singh, R. Paul.
Published: (2020)