Hayatın kaynağı yumurta: doğanın besleyici ve özel ambalajlı armağanı yumurta.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü,
2001.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
Ortadoğuda suyun artan stratejik değeri.
by: Durmazuçar, Vedat.
Published: (2003) -
Antepfıstığının kan kolesterol seviyesi üzerine etkileri /
Published: (2007) -
Türkiye belirli buğday çeşitlerinin protein ve amino asidleri mikdarı ile bunların ekmeklik değerlerine ait araştırmalar.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1955) -
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014)