Türkiye'de üretilen ham pirina yağlarının sterol, eritrodiol ve uvaol miktarlarının tespiti - Proje Kod No:TAGEMGY960701001 /
Saved in:
Main Author: | Ersoy, Bahri. |
---|---|
Corporate Authors: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Karaman, Hanife Telli. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bornova-İzmir :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü,
1998.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No: 60
|
Subjects: |
Similar Items
-
Sütün miktar ve bileşimi üzerinde etkisi olan faktörler.
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1955) -
Ankara koşullarında kullanılan çeşitli fosforlu gübrelerin buğdayda verim ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
by: Saraçoğlu, Hayri. 1944-
Published: (1984) -
Zeytinyağı & sofralık zeytin & pirina yağı durum ve tahmin 2004/2005 = Olive oil-table olive and pomace oil situation and outlook : 2004/2005 /
by: Tunalıoğlu, Renan.
Published: (2005) -
Süt karma yemlerindeki korunmuş protein miktarlarının süt verimi ve sütün protein düzeyine etkileri üzerine bir araştırma /
by: Tamer, Ömer Sinan. 1957-
Published: (1998) -
Mahsuldar toprak /
by: Karraker, P. E.
Published: (1962)