Süt ve süt ürünlerinde kalıntı ve kontaminantlar-Yardımcı ders kitabı (Tercüme) \
Saved in:
Corporate Authors: | Uluslararası Sütçülük Federasyonu, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
---|---|
Other Authors: | Akbulut, Necati., Karagözlü, Cem., Kınık, Özer. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
2002.
|
Series: |
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi
551 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Süt ve süt ürünlerinde iz elementler-Yardımcı ders kitabı (Tercüme) \
Published: (2003) -
Pratik faj kontrolü-Yardımcı ders kitabı (Tercüme) \
by: Kınık, Özer.
Published: (2000) -
Süt ve süt ürünlerinde acı tat oluşumu : yardımcı ders kitabı (tercüme) /
Published: (2002) -
Süt endüstrisinde laktik asit bakterileri-yardımcı ders kitabı .
by: Kılıç, Sevda.
Published: (2001) -
Süt ve ürünlerinde uygulanan duyusal test teknikleri : (yardımcı ders kitabı) /
by: Uysal, Harun.
Published: (2004)