Kırmızı et üretim ve tüketim açığını kapatmak için alternatif bir yaklaşım:Hindi üretimi ve sözleşmeli yetiştiricilik modeli proje raporu 2002-3 \
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , , |
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Ekomi Araştırma Enstitüsü,
2002.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Ekomi Araştırma Enstitüsü
85 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 66s. : tab., şek., bib.:65-66 |
ISBN: | 9754071055 |