Meyve konserveleri : reçel ve marmelatlar /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2003.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı çiftçi üretici serisi eğitim yayınları ;
no:2003/1. |
Subjects: |
Gıda işleme ve koruma
> Şeftali konservesi
> Kayısı konservesi
> Vişne konservesi
> Çilek konservesi
> Erik konservesi
> Vişne reçeli ve marmelatı
> Çilek reçeli ve marmelatı
> Şeftali reçeli ve marmelatı
> Erik reçeli ve marmelatı
> Gül reçeli
> Ayva reçeli ve marmelatı
> Elma reçeli ve marmelatı
> Kayısı reçeli ve marmelatı
> Armut reçeli ve marmelatı
> Mandalina reçeli
> Turunç reçeli
> Portakal reçeli ve marmelatı
> Portakal kabuğu reçeli
> İncir reçeli ve marmelatı
> Üzüm reçeli
> Kabak reçeli
> Karpuz reçeli
> Greyfurt marmelatı
> Portakal elma marmelatı
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
Call Number: |
Q02 KIL 2003 |
---|---|
Copy | Available |