Meyve konserveleri : reçel ve marmelatlar /
Saved in:
Main Author: | Kılınç, Ahmet. |
---|---|
Other Authors: | Tunç, Bahri, Kara, Neriman (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yayın Dairesi Başkanlığı,
2003.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı çiftçi üretici serisi eğitim yayınları ;
no:2003/1. |
Subjects: |
Gıda işleme ve koruma
> Şeftali konservesi
> Kayısı konservesi
> Vişne konservesi
> Çilek konservesi
> Erik konservesi
> Vişne reçeli ve marmelatı
> Çilek reçeli ve marmelatı
> Şeftali reçeli ve marmelatı
> Erik reçeli ve marmelatı
> Gül reçeli
> Ayva reçeli ve marmelatı
> Elma reçeli ve marmelatı
> Kayısı reçeli ve marmelatı
> Armut reçeli ve marmelatı
> Mandalina reçeli
> Turunç reçeli
> Portakal reçeli ve marmelatı
> Portakal kabuğu reçeli
> İncir reçeli ve marmelatı
> Üzüm reçeli
> Kabak reçeli
> Karpuz reçeli
> Greyfurt marmelatı
> Portakal elma marmelatı
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Burdur ili süt reçeli üretim tesis :
Published: (2020) -
Suda meyve konservesi yapımı üzerinde araştırmalar \
Published: (1990) -
Çanakkale konserve fabrikalarında imal edilen bezelye konservelerinde görülen dolgu suyu bulanıklığı ve dip tortusu üzerinde araştırmalar /
by: Erüstün, Gençay. 1940-
Published: (1978) -
Turunçgiller : durum/tahmin 2014/2015 /
Published: (2015) -
Et ve et mamulleri konservesi işletme ve üretm yönetmeliği : Yönetim Kurulunun 23.10.1979 gün ve 561 sayılı kararı ile kabul edilmiştir. (Yayın Tarihi:14.4.1980).
Published: (1980)