Kardelen (Galanthus elwesii) bölme (chipping) yöntemi ile üretilmesi Proje Kod No:TAGEMIY970406001 \
Saved in:
| Main Author: | Aksu, Ersin. |
|---|---|
| Corporate Authors: | Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü |
| Other Authors: | Görür, Gürcan. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1998.
|
| Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler Yayın No:
118 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ayva çeşit seçimi. Proje Kod No:TAGEMIY9606003.
by: Büyükyılmaz, M.
Published: (1999) -
Doğu Karadeniz Bölgesinde kültür mantarı yetiştiriciliğinin geliştirilmesi Proje Kod No:TAGEMIY960408006 /
Published: (1999) -
Çal karası üzüm çeşidinde klon seleksiyonu çalışmaları. Proje Kod No:TAGEMIY960604001 /
by: Kader, Sumru.
Published: (2004) -
Yenebilir bazı doğa mantarlarının kültüre alınabilme olanaklarının araştırılması. Proje Kod No:TAGEMIY960408002 \
Published: (1999) -
Melezleme yolu ile yeni zeytin çeşitlerinin elde edilmesi (1. Dilim) Proje Kod No:TAGEMIY960605004 \
Published: (1998)
