Şarapçılıkta son 50 yıl içindeki mikrobiolojik tetkikler /
Saved in:
| Main Author: | Schmitthenner F. |
|---|---|
| Other Authors: | İnel, Ekrem Necmi (çev.) |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İstanbul :
[yayl. y.],
1944.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türk üzümlerinden yetiştirilen saf mayalar ve bunların teknik vasıfları /
by: Akman, Arif. 1903-
Published: (1939) -
Türk şarapları 2003-2004 : 21 üreticinin 211 şarabı /
by: Ergenekon, Şeyla
Published: (2003) -
İlmi şarapçılık : terkip, şaraplardaki değişiklikler ve tretmanları /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1966) -
Ameli şarapçılık /
by: İnel, Süreyya
Published: (1948) -
Birinci Köy ve Ziraat Kalkınma Kongresi, 1938, Ankara : Şarapçılığa ait rapor : Üzüm usareciliği ve cidrecilik.
Published: (1938)
