Şarapçılıkta son 50 yıl içindeki mikrobiolojik tetkikler /
Saved in:
Main Author: | Schmitthenner F. |
---|---|
Other Authors: | İnel, Ekrem Necmi (çev.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
[yayl. y.],
1944.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Birinci Köy ve Ziraat Kalkınma Kongresi, 1938, Ankara : Şarapçılığa ait rapor : Üzüm usareciliği ve cidrecilik.
Published: (1938) -
Türk üzümlerinden yetiştirilen saf mayalar ve bunların teknik vasıfları /
by: Akman, Arif. 1903-
Published: (1939) -
Türk şarapları 2003-2004 : 21 üreticinin 211 şarabı /
by: Ergenekon, Şeyla
Published: (2003) -
50 peynirli şehir Balıkesir /
by: Onur, Berrin Bal 1969-
Published: (2022) - Yaban mersini ve kurt üzümü ekstraktları ilaveli kitosan ile kaplanmış gökkuşağı alabalık filetolarının raf ömrü ve yağ asidi kompozisyonun incelenmesi.