Bazı havuç çeşitlerinin yapay kurutulması sırasında değişik ısı uygulamaların ürünün kalitesine etkileri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Corporate Author: | İzmir İl Kontrol Labarotuar Müdürlüğü |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
İzmir İl Kontrol Labarotuar Müdürlüğü,
1986.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Lab.Müd.Özel Yayın
19 |
Similar Items
-
Konya Yöresinde Değişik Havuç Çeşitleri ve Farklı Ekim Zamanlarının Havuç Verim ve Kalitesine Etkileri Üzerinde Araştırmalar
by: Sarı, Tahsin.
Published: (2001) -
Konya Yöresinde Değişik Havuç Çeşitleri ve Farklı Ekim Zamanlarının Havuç Verim ve Kalitesine Etkileri Üzerinde Araştırmalar
by: Sarı, Tahsin.
Published: (1999) -
Toprakta sert tabaka (pulluk tabanı) kırılmasının domates ürününe ve kalitesine etkileri \
Published: (1993) -
Değişik teknolojik uygulamaların kültür mantarının (agaricus bisporus) derin dondurmaya uygunluğu ve depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerine etkileri \
Published: (2000) -
Yuvarlak çekirdeksiz bağlarında hidrojen cyanamide (H2CN2) uygulamaların gözlerin uyanması ile ürünün verim ve kalitesine etkisi üzerinde araştırmalar /
by: Akman, İsmet. 1955-
Published: (1993)