Balık besleme ve yem teknolojisi II : Laboratuvar uygulamaları ve yem yapım teknolojisi.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Korkut, Ali Yıldırım.
Other Authors: Hoşsu, Belgin., Kop, Aysun Fırat.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: İzmir : Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi , 2004.
Edition: 3. Baskı
Series: Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayınları No:54 - Ders Kitabı Dizini No:23
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:320s. : Res. Şek.Tab.
ISBN:9754833176 (Tk.)
9754833699 (c.2)