Balık besleme ve yem teknolojisi II : Laboratuvar uygulamaları ve yem yapım teknolojisi.
Saved in:
Main Author: | Korkut, Ali Yıldırım. |
---|---|
Other Authors: | Hoşsu, Belgin., Kop, Aysun Fırat. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ,
2004.
|
Edition: | 3. Baskı |
Series: |
Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayınları No:54 - Ders Kitabı Dizini No:23
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Balık besleme ve yem teknolojisi : Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası.
by: Hoşsu, Belgin.
Published: (2003) -
Memleketimiz balıkçılığının Dünya ve Akdeniz balıkçılığındaki yeri.
by: Artüz, M. İ.
Published: (1958) -
Financial support to fisheries : implications for sustainable development.
Published: (2006) - 1978 yılı ana teşekkül-balıkçılık müessesesi ve konsolide bilanço-kâr-zarar gelir tablosu (raporu) .
-
Balık teknolojisi : olta avcılığı metodları ve tekniği /
Published: (1964)