Yem mikroskopisi ve kalite kontrol el kitabı /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Khajarern, Jowaman.
Corporate Authors: American Soybean Association, United Soybean Board
Other Authors: Khajarern, Sarote, Coşkun, Behiç (çev.), Çizmeci, Sakine Ülküm (çev.)
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Türkiye Yem Sanayicileri Birliği, 2008.
Edition: 2. bs.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Physical Description:208 s. : res., şkl., tbl. ; 28 cm.
Bibliography:3
ISBN:9746763342